Van Mindfulness naar Levenskunst, Introductie workshop

19 april  – 20.00 – 21.00

Op 19 april organiseert Eric Pol een informatiebijeenkomst met de titel “Van Mindfulness naar Levenskunst” in buurtcentrum de Vuister. Zijnsoriëntatie is een modern pad van levenskunst, een samensmelting van boeddhistische filosofie en westerse psychologie. Met Zijnsoriëntatie leer je om vanuit een nieuw perspectief je leven in te richten. Middels een inspirerende mix van beweging, meditatie en bewustzijnstraining kun je nieuwe inzichten en vaardigheden gaan integreren in je leven.

Op een aandachtige manier (mindful) in het leven staan geeft veel mensen een zekere rust en inzicht in zichzelf. Vanuit die rust kun je contact maken met je innerlijke rijkdom en van daaruit je leven vormgeven op een manier die helemaal bij jou past. Zo wordt je leven een stralend kunstwerk!

Eric Pol verzorgt, onder de naam Mindful Seeds, diverse trainingen en coaching op het gebied van Zijnsoriëntatie en Mindfulness. Hij kwam zelf vijf jaar geleden in aanraking met Zijnsoriëntatie. “Ik heb zelf jarenlang Mindfulnessmeditatie beoefent. Dit gaf me inzicht in de werking van mijn geest en mijn patronen. Het gaf me rust om uit de dagelijkse tredmolen te stappen en in het hier en nu te zijn. Toch bleef ik een gevoel houden dat er iets ontbrak. Pas toen ik met Zijnsoriëntatie in aanraking kwam, ontdekte ik dat er ook een enorme innerlijke rijkdom in mij aanwezig is die geleefd wil worden!” En dat is precies waar het over gaat in Zijnsoriëntatie; vanuit de wakkerte van Mindfulness ontdek je je innerlijke rijkdom en leer je hoe je van daaruit kunt leven. “Pas toen ik dat ging doen begreep ik waar Mindfulness écht om gaat; het is een eerste stap op het pad van levenskunst. Van daaruit kun je je innerlijke rijkdom in beeld krijgen en dit gaan leven”, zegt Pol. “Zijnsoriëntatie sluit heel mooi aan bij de wereldwijde aandacht voor Mindfulness en biedt mensen de kans om zichzelf nog verder te ontwikkelen. Je leven wordt een prachtige flow. Een stralend kunstwerk!”

Tijdens deze informatiebijeenkomst krijg je een inkijkje in deze Levenskunst. Je krijgt uitleg over de visie en werkwijzen en we doen enkele oefeningen om het zelf te ervaren. Voor degenen die na deze bijeenkomst hun eigen pad van levenskunst verder willen onderzoeken, start er op 31 mei een cursus van 10 bijeenkomsten.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 19 april om 20.00 uur in Buurtcentrum De Vuister, Molenwerf 44 in Koog aan de Zaan. De entree bedraagt 5 euro. Voor meer informatie en aanmelden, mail naar eric@mindfulseeds.nl of bel: 0641281174