Ervaringen

 

Dominique:
“Het doet me ontzettend goed, geeft een warm, gezond, verbonden, ‘gedisciplineerd’ gevoel;  ik ervaar Eric als een zeer goed luisteraar op een heel lieve, betrokken én vakkundige manier.”

Sander:
“Ik moet zeggen dat het al mijn verwachtingen overtroffen heeft en achteraf gezien is het wellicht mijn beste beslissing geweest van de afgelopen jaren. 

Na een scheiding had ik wat nieuwe richting en relativering nodig. En alhoewel het natuurlijk altijd persoonlijk is of een coach en/of techniek bij je past, kan ik zeggen dat Eric een belangrijke factor is geweest in het feit dat mijn leven nu weer bruist van leven en nieuwe inzichten. 

En dat ik na afronding van de cursus en coaching nog steeds trouwe klant ben op de dinsdag-avonden, zegt misschien ook genoeg :)”

Lisalotte:
“Toegankelijk, speels en transformerend. Zo zou ik Eric en zijn lessen en persoonlijke begeleiding beschrijven. Via muziek, visualisatie, beweging en stilte, ontmoet je jezelf. Ga zeker een keer langs, als je durft 😉 “

Tanja:
“Thank you so much Eric, for the great journey thoughout the Meditation. Never had that before in my 10 years of practicing.”

Deirdre:
“Er is een volledig vrije dimensie in jou …
De dimensie die niet echt in woorden is uit te drukken, maar waar alles eeuwig samengevallen is en waar je weet dat je compleet bent, nooit verdeeld geweest. 
Je herinnert je evenwicht, kalmte, de lichte bron die jij bent.

Een herbeleving van deze staat maakt je in het dagelijks leven bewust van een kracht die ik weleens vergelijk met die van de machtige stille ruimte van een kilometers diepe oceaan, die haar soms wilde golven moeiteloos draagt en ze slechts ervaart daar waar ze zijn; 
alleen aan haar uiterste boven zijde …”

P:
“In augustus 2017 het voordeel gehad om de eerste retraite die Eric Pol organiseerde mee te mogen maken. Of beter gezegd: onderdeel hiervan te mogen zijn. Op een hele prettige laagdrempelige wijze laat Eric je op zoek gaan in jezelf. Niks moet, alles mag en weerstand mag er zijn. Eric is een hele prettige docent die met iedereen rekening houdt. Hij ruimt veel tijd in voor reflectie en de oefeningen zijn heel nuttig en geestverruimend. Ik heb dit weekend een aantal prachtige ervaringen gehad die ik met geen pen kan beschrijven. Deze kun je alleen zelf ervaren als je meedoet en je ervoor open stelt. Op momenten dat ik stress ervaar denk ik soms terug aan de gelukzalige momenten die ik tijdens de retraite in Heerde heb ervaren en dan krijg ik meteen weer een glimlach op mijn gezicht. Het is allemaal niet zo erg als ik dacht dat het was: je bent al perfect, je hoeft niks te veranderen…”

Diana:
“Ik volg met veel plezier op de dinsdagavonden de trainingen bij Eric. Hij geeft de trainingen vanuit zijn passie en deelt zijn ervaring en inzichten met veel enthousiasme. Gedachten niet als waar aan zien was voor mij een eyeopener die mij heel veel heeft gebracht!

………… Echt een kado voor jezelf….Bedankt hiervoor Eric!”